Hydrangeaborderkwekerijsterken

Hydrangea's online bestellen, kopen

 

Wie Hydrangea's of hortensia's online wenst te bestellen en kopen, raden we toch aan ook eerst eens op de kwekerij of toontuin langs te komen, van juni tot oktober, zie je de Hydrangea's in bloei of herfstkleuren en kan je ook de moederplanten in de borders zien en bewonderen. We geven je ook graag een woordje uitleg en gericht advies mbt welke soorten je best voor welke standplaats kiest, tips mbt snoeien, overwinteren van 'tere' soorten enz...

We werken momenteel aan het online-bestel systeem

Online bestellen kan voorlopig via mail : info@hortensiakwekerij.be

* bepaalde zeldzame soorten , collectors items, zijn niet in grote hoeveelheden ter beschikking, informeer u en reserveer ze tijdig.

* wie van courante soorten , tientallen exemplaren wenst informeert ook best eerst,we geven u dan informatie over wat er op voorraad staat

* wij zetten uw bestelling voor u klaar op de kwekerij , grote bestellingen kunnen mits afspraak en vergoeding , geleverd en zelfs geplant worden.

Ps: laat u niet vangen door lucratieve aanbiedingen op het internet, vele sites verkopen geforceerde planten die op het moment dat u deze koopt, overvloedig bloeien, maar daarna vele jaren er troosteloos zullen bijstaan tot ze opnieuw op een natuurlijke manier en mits goede verzorging hun evenwicht hervonden hebben.

Ps : wij verkopen enkel volwaardige hortensia's, géén planten in een P9 of 2 L potjes, de planten worden traag opgekweekt met een minimum aan meststof.

 

Ps: Voor wie het zou vergeten zijn , de herfst en vroege lente is een prima periode om hortensia's te planten: in de nog warme grond kunnen ze zich goed vestigen en hun wortelgestel uitbreiden zodat ze tegen komende zomer beter droogte bestand zijn !!

Hydrangea soorten

Hydrangea arborescens

Hydrangea aspera

Hydrangea heteromalla

Hydrangea hirta

Hydrangea integrifolia

Hydrangea involucrata

Hydrangea macrophylla (bolvorm-boerenhortensia)

Hydrangea macrophylla (lacecap-schermbloem)

Hydrangea paniculata (pluimhortensia)

Hydrangea petiolaris (klimhortensia)

Hydrangea quercifolia (eikenbladhortensia)

Hydrangea sargentiana

Hydrangea serrata

Hydrangea -index -fotogalerij

engelsevlag
fransevlag

Home

Geschiedenis

Soorten

Snijbloem

Droogbloem

Verzorging

Snoeien

Bij andere planten

Links

Contact

aspera

arborescens

heteromalla

involucrata

macrophylla-bol

macrophylla-vlak

paniculata

anomala petiolaris

sargentiana

serrata

ONLINE BESTELLEN